Opening hours: Mon - Sat 9:00 am to 6:00 pm
Soul Residence

DESPRE DEZVOLTATOR

Proiectul s-a născut din ideea a patru dezvoltatori, cu o experiență de peste 20 de ani în construcții, dar și un om de afaceri cu o vastă experiență în HoReCa, un know-how pe care și-l valorifică la maximum pentru a crea spații utile, confortabile și plăcute pentru viitori locatari ai complexului premium.

Angajamentul nostru față de calitate, dublat de experiență, face să să oferim clădiri cu o valoare estetică ridicată și locuințe calde, excelent compartimentate, de care te îndrăgostești la prima vedere.

Soul Residence

Despre Complex

Complexul e conceput cu o parcare privată în care autoturismul tău e în siguranță non-stop datorită sistemului de supraveghere video.

Am creat complexul premium din Otopeni într-o oază de liniște, în mijlocul naturii, pentru ca tu să îți

Complex Rezidențial

Soul Residence

  • Materiale
    Am utilizat materiale premium de la renumiți producători interenaționali precum Porcelanosa, Grohe sau Kronospan, branduri de prestigiu care oferă luxul de care ai nevoie. Am vrut ca tu să beneficiezi de cea mai bună gresie și faianță, iar ceramica pe care am folosit-o de la Porcelanosa are un atu esențial. Este mult mai groasă decât cea oferită de producătorii din România astfel că vei avea un confort - și vizual - de nota 10.
  • Finisaje
    Finisajele sunt de înaltă calitate în concordanță cu standardele și exigențele actuale, iar apartamentele sunt echipate cu centrală termică Buderus.
Vrei să afli mai multe despre proiect?

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE